četvrtak, 1. studenoga 2018.

*ZA SVE ONE KOJI UŽIVAJU U CARSTVU NEBESKOM

Svaka duša ima svoju posebnu svrhu, svaka je duša poslana da učini nešto posebno, da zasja u nečijem životu, da bude nečija svjetlost, da utječe na sebe, druge i svijet. Svatko ima svoje poslanje. 
Duše koje još to nisu otkrile, trebaju posvetiti svoje vrijeme tome, a ne gubiti dragocjeno vrijeme na druge beznačajne aktivnosti.
Danas palimo svijeću svim dušama koje su na neki način utjecale na naš život, posredno ili neposredno. U znak sjećanja na to što su ušle u naš život i bile barem trenutak svjetlost u njemu. Uvijek se rado sjetimo nekog tko je utjecao na naš život i učinio da lakše nastavimo, nekog tko se našao tu kad nam je bilo najpotrebnije, nekog tko je bio samo djelić naše slagalice ali i nekog tko je bio bitna karika u našoj priči. Svima koji su ostavili gorak trag, možemo oprostiti da lakše nastavimo dalje sa svojim životom. Jedna svijeća i za njih, obasjat će našu dušu oproštajem.
U znak zahvale onima koji su otišli ali ostavili trag u nama, palimo im svijeću i u srcu recimo ‘hvala’. Želim vam miran blagd
an pun ljubavi u srcu.



Image may contain: text and outdoor

Nema komentara:

Objavi komentar

Piši mi poneked dva tri reda...piši...